Heb je altijd al rechte tanden willen hebben maar is het er nooit van gekomen omdat je een “blokjes/slotjes beugel” niet ziet zitten? Dan is INVISALIGN misschien wel de oplossing voor jou.

Wilt u weten of een onzichtbare beugel van Invisalign iets voor u is?
Kom dan geheel vrijblijvend naar onze Invisalign opendag op zaterdag 14 januari tussen 13:00 en 17:00 uur. Ook als u geen patiënt bij ons bent, kunt u naar de open dag komen.
Ons team o.l.v. Jan Zwarthoed en Nick Tuip staat voor u klaar en geeft u informatie over mogelijkheden, de duur en de kosten van een eventuele behandeling. Er worden foto’s en een 3d scan gemaakt van uw gebit. Met de treatment simulator kunt u vervolgens een idee krijgen van hoe uw gebit er na de behandeling uit kan zien.

Wat is Invisalign?

Een Invisalign behandeling bestaat uit een reeks uitneembare, transparante hoesjes (aligners) die speciaal voor uw gebit op maat worden gemaakt. Elke week vervangt u de aligner door een nieuwe die net iets verschilt van de vorige. Zo worden je tanden en kiezen stapje voor stapje naar de juiste positie bewogen. Vrijwel onzichtbaar, comfortabel en snel.

Bent u nieuwsgierig geworden neem dan contact met ons op voor een afspraak.
Bel met 0299 – 350 414 of mail ons via ortho@deboortoren.nl