Hoe schrijf ik me in?

Door hier te klikken en het formulier in te vullen.

Wat zijn de huisregels?

Klik hier voor de huisregels.

Hoe is de weekenddienst geregeld?

Wanneer patiënten onze praktijk bellen buiten openingstijden krijgen ze op het antwoord apparaat hoe ze te werk moeten gaan en wanneer en via welk nummer ze contact kunnen opnemen met de weekenddienst. De dienst word verzorgt door de Mondzorgpoli, gevestigd in het voormalig slotervaartziekenhuis in Amsterdam. Onderstaande link kun je meer informatie vinden over de poli. Deze gegevens kun je / mag je ook op de website publiceren.

https://www.mondzorgpoli.nl/

Worden er nieuwe patiënten aangenomen?

Ja, nieuwe patiënten kunnen zich heel eenvoudig inschrijven via het contactformulier.
Klik hier voor een contactformulier.

Waar vind ik meer informatie over tandheelkunde?

Klik hier voor meer informatie.

Ik heb momenteel corona of coronaklachten. Mag ik naar mijn afspraak komen?

Nee. Helaas mogen wij u op dit moment niet behandelen. U mag pas weer in onze praktijk komen op het moment dat u minimaal twee weken klachtenvrij bent.

Iemand die in hetzelfde huishouden woont als ik heeft momenteel corona of coronaklachten. Mag ik naar mijn afspraak komen?

Nee. Helaas mogen wij u op dit moment niet behandelen. U mag pas weer in onze praktijk komen op het moment dat uw huisgenoot minimaal twee weken klachtenvrij is.

Ik heb andere gezondheidsklachten, maar geen corona. Mag ik naar mijn afspraak komen?

Ja. Indien uw gezondheidsklachten uw gang naar de praktijk niet belemmeren, mag u gewoon op uw afspraak komen. Indien uw immuunsysteem op wat voor manier dan ook verminderd is (bv. door medicatie of een auto-immuunziekte) is het wel wenselijk om de afspraak te verplaatsen naar een later tijdsstip. Mocht het zo zijn dat er acute tandheelkundige klachten zijn, stuurt u ons dan een mail. Dan proberen we voor u een passende oplossing te vinden.

Ik had een afspraak tijdens de uitbraak van corona, maar die is niet doorgegaan en ik heb nog geen nieuwe afspraak/ ik weet niet wanneer deze afspraak is

Als u op de home pagina van deze website klikt op de link “wanneer is mijn afspraak?” dan sturen wij u de gegevens met betrekking tot uw afspraak toe.

Ik heb binnenkort een afspraak, maar ik twijfel of het wel veilig is om te komen

Indien u gezond bent, mag u onze praktijk gewoon bezoeken. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM zeer strikt op en de adviezen van de beroepsorganisaties nemen we ter harte. Onze praktijk heeft extra maatregelen getroffen om het contact met andere mensen zo veel mogelijk te beperken en onze hygiënemaatregelen zijn nog uitgebreider dan dat ze normaal gesproken al zijn. Het is volledig veilig om uw bezoek door te laten gaan.

Ik heb binnenkort een afspraak, maar ik durf niet te komen. Mag ik mijn afspraak verzetten?

Uiteraard staat het u vrij om uw afspraak te verzetten indien u zich niet prettig voelt bij een bezoek aan onze praktijk. Let daarbij wel op dat er geen urgente of spoedeisende behandelingen langdurig uitgesteld worden, dit vergroot de kans op complicaties of pijnklachten. Op de home pagina van onze website staat een link “bel mij terug”, als u dit formulier invult, wordt u teruggebeld om te overleggen over het verplaatsen van uw afspraak naar een ander moment.