Klik op één van onderstaande blokken om een vraag in te zien.

Door hier te klikken en het formulier in te vullen.

Klik hier voor de huisregels.

Wanneer patiënten onze praktijk bellen buiten openingstijden krijgen ze op het antwoord apparaat hoe ze te werk moeten gaan en wanneer en via welk nummer ze contact kunnen opnemen met de weekenddienst. De dienst word verzorgt door de Mondzorgpoli, gevestigd in het voormalig slotervaartziekenhuis in Amsterdam. Onderstaande link kun je meer informatie vinden over de poli. Deze gegevens kun je / mag je ook op de website publiceren.

https://www.mondzorgpoli.nl/

Ja, nieuwe patiënten kunnen zich heel eenvoudig inschrijven via het contactformulier.

Klik hier voor het contactformulier.

Nee. Helaas mogen wij u op dit moment niet behandelen. U mag pas weer in onze praktijk komen op het moment dat u minimaal twee weken klachtenvrij bent.

Nee. Helaas mogen wij u op dit moment niet behandelen. U mag pas weer in onze praktijk komen op het moment dat uw huisgenoot minimaal twee weken klachtenvrij is.

Ja. Indien uw gezondheidsklachten uw gang naar de praktijk niet belemmeren, mag u gewoon op uw afspraak komen. Indien uw immuunsysteem op wat voor manier dan ook verminderd is (bv. door medicatie of een auto-immuunziekte) is het wel wenselijk om de afspraak te verplaatsen naar een later tijdsstip. Mocht het zo zijn dat er acute tandheelkundige klachten zijn, stuurt u ons dan een mail. Dan proberen we voor u een passende oplossing te vinden.

Als u op de home pagina van deze website klikt op de link “wanneer is mijn afspraak?” en uw gegevens invult, dan sturen wij u de gegevens met betrekking tot uw afspraak toe.

Indien u gezond bent, mag u onze praktijk gewoon bezoeken. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM zeer strikt op en de adviezen van de beroepsorganisaties nemen we ter harte. Onze praktijk heeft extra maatregelen getroffen om het contact met andere mensen zo veel mogelijk te beperken en onze hygiënemaatregelen zijn nog uitgebreider dan dat ze normaal gesproken al zijn. Het is volledig veilig om uw bezoek door te laten gaan.

Uiteraard staat het u vrij om uw afspraak te verzetten indien u zich niet prettig voelt bij een bezoek aan onze praktijk. Let daarbij wel op dat er geen urgente of spoedeisende behandelingen langdurig uitgesteld worden, dit vergroot de kans op complicaties of pijnklachten. Op de home pagina van onze website staat een link “bel mij terug”, als u dit formulier invult, wordt u teruggebeld om te overleggen over het verplaatsen van uw afspraak naar een ander moment.