Tandheelkundig Centrum Volendam neemt altijd nieuwe patiënten aan. Via onderstaand formulier kunt u zich bij onze praktijk inschrijven als patiënt. Wij zijn verheugd u als patiënt welkom te mogen heten.

Wanneer u onderstaande gegevens zo volledig mogelijk invult, dan zal onze receptie er zorg voor dragen dat u wordt ingeschreven als patiënt bij Tandheelkundig Centrum Volendam. Als antwoord op het versturen van deze inschrijving, ontvangt u van ons een (automatisch verzonden) mail met daarin een aantal formulieren en een begeleidend schrijven. Wij verzoeken u vriendelijk deze formulieren door te nemen en – indien mogelijk – uitgeprint en ingevuld mee naar uw eerste afspraak te nemen.

Daarnaast verzoeken wij u een eventueel actueel medicatieoverzicht mee te nemen en – indien beschikbaar – het dossier van de vorige tandarts op te vragen. Bij voorkeur kan dit door de vorige mondzorgverlener gemaild worden naar onze receptie (receptie@tandheelkundigcentrumvolendam.nl) of u kunt het bij uw eerste bezoek meenemen.

Naar aanleiding van uw inschrijving wordt er telefonisch contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen bij een van onze behandelaars. In de meeste gevallen zal de eerste afspraak een consult (intake) zijn. U wordt verzocht om minimaal 10 minuten voor de eerste afspraak aanwezig te zijn en een geldig legitimatiebewijs en uw huidige zorgverzekeringspas mee te nemen.

  • DD dash MM dash JJJJ