Een stralend witte lach, wie wil dat nou niet? Mooie witte tanden zijn populair en het aanbod om ze te krijgen is enorm. Maar er zijn veel onveilige bleekprocessen die schade aan uw gebit en mond kunnen toebrengen of juist processen die achteraf helemaal niet werken.
Bleken is zeker wel mogelijk, hiervoor werken wij nauw samen met Marina Clinic.

Bij Marina Clinic bent u in goede en bovenal veilige handen!

Marina Clinic is dé bleekspecialist van de regio. Al ruim 7 jaar volgen ze de laatste bleekontwikkelingen op de voet. Bij Marina Clinic werken ze met de meest betrouwbare methodes en de bleekproducten worden uitsluitend door tandheelkundige professionals aangebracht. Voorkom een teleurstellend resultaat of schade aan uw gebit; laat uw tanden bleken door een specialist.

De mate van verkleuring en ook de oorzaak verschilt per persoon. Het bleken van tanden is een op maat gesneden procedure. Marina Clinic kijkt niet alleen naar de uiteindelijke kleur van het gebit. Het totaalplaatje is het belangrijkst.

Wat kost tanden bleken?

Er zijn meerdere manieren om uw tanden te bleken. U kunt bij Marina Clinic een afspraak maken voor een eerste consult. Tijdens dit gesprek krijgt u alle benodigde informatie rondom het bleken van uw gebit, inclusief de kosten van de voor u meest geschikte methode.

Let op! Eerder geplaatste kronen en witte vullingen worden niet meegekleurd. Deze zijn qua kleur reeds afgestemd op uw vorige tandkleur. Maar dat wil niet zegen dat het gebit dan helemaal niet gebleekt kan worden.Voorafgaand aan de behandeling onderzoekt Marina Clinic of uw gebit geschikt is voor een bleekbehandeling.

Bleken bij Marina Clinic

  1. Behandeling met eersteklas bleekproduct
  2. Niet schadelijk voor uw gebit of uw gezondheid
  3. Wij bekijken wat voor u de beste optie is
  4. Dé ervaren bleekspecialist in de regio
  5. Al vanaf € 230 euro!

Kijk ook op de site van Marina Clinic.

Wilt u gelijk een afspraak maken, klik dan hier.