Een stralend witte lach, wie wil dat nou niet? Mooie witte tanden zijn populair en het aanbod om ze te krijgen is enorm. Maar er zijn veel onveilige bleekprocessen die schade aan uw gebit en mond kunnen toebrengen of juist processen die achteraf helemaal niet werken.
Bleken is zeker wel mogelijk, hiervoor werken wij nauw samen met Marina Clinic.

Bij Marina Clinic bent u in goede en bovenal veilige handen!

Marina Clinic is dé bleekspecialist van de regio. Al ruim 7 jaar volgen ze de laatste bleekontwikkelingen op de voet. Bij Marina Clinic werken ze met de meest betrouwbare methodes en de bleekproducten worden uitsluitend door tandheelkundige professionals aangebracht. Voorkom een teleurstellend resultaat of schade aan uw gebit; laat uw tanden bleken door een specialist.

De mate van verkleuring en ook de oorzaak verschilt per persoon. Het bleken van tanden is een op maat gesneden procedure. Marina Clinic kijkt niet alleen naar de uiteindelijke kleur van het gebit. Het totaalplaatje is het belangrijkst.

Wat kost tanden bleken?

Er zijn meerdere manieren om uw tanden te bleken. U kunt bij Marina Clinic een afspraak maken voor een eerste consult. Tijdens dit gesprek krijgt u alle benodigde informatie rondom het bleken van uw gebit, inclusief de kosten van de voor u meest geschikte methode.

Let op! Eerder geplaatste kronen en witte vullingen worden niet meegekleurd. Deze zijn qua kleur reeds afgestemd op uw vorige tandkleur. Maar dat wil niet zegen dat het gebit dan helemaal niet gebleekt kan worden.Voorafgaand aan de behandeling onderzoekt Marina Clinic of uw gebit geschikt is voor een bleekbehandeling.

Risico’s van tanden bleken

Er bestaat een klein risico dat uw tanden en kiezen niet of nauwelijks witter worden Daarnaast moet er rekening mee gehouden worden dat zowel witte composiet-, als grijze amalgaam- vullingen en porseleinen kronen en facings niet mee bleken.

Het kan voorkomen dat tanden en kiezen tijdens het bleekproces gevoeliger zijn. Deze gevoeligheid verdwijnt bijna altijd weer na het bleken. Wanneer er bij (thuis)bleken te veel gel in de bleeklepel/hoesje wordt gedaan kan dit bij het tandvlees of bij de tandhalzen komen waardoor er (tijdelijk) gevoeligheid ontstaat.

Wij raden u aan om uitsluitend tanden te bleken onder begeleiding van een mondzorgverlener. Bleekmethodes aangeboden op internet, via schoonheidsspecialisten, zonnestudio’s en dergelijke zijn niet altijd zonder risico’s. Daarnaast wordt vaak het beoogde resultaat niet behaald of is de werkingsduur zeer beperkt. Of, in geval van gevoeligheidsklachten kan niemand u helpen.

Bleken bij Marina Clinic

  1. Behandeling met eersteklas bleekproduct
  2. Niet schadelijk voor uw gebit of uw gezondheid
  3. Wij bekijken wat voor u de beste optie is
  4. Dé ervaren bleekspecialist in de regio
  5. Al vanaf € 230 euro!

Kijk ook op de site van Marina Clinic.

Wilt u gelijk een afspraak maken, klik dan hier.