Joop van den Hemel

Op zaterdag 31 maart as. vanaf 08:00 tot 13:00 uur zal Orthodontist Joop van den Hemel een inloop- en een second opinie spreekuur houden voor patienten vanaf 6 jaar in het Tandheelkundig Centrum Volendam op de Sportlaan 21.
Op dit gratis spreekuur kan de orthodontist alle vragen beantwoorden omtrent de beugel. Uit onze ervaring is gebleken, dat veel ouders worstelen met de vraag of hun kind wel of geen beugel in de toekomst nodig heeft en wanneer dan te beginnen: voor de wisseling, tijdens de wisseling, of na de wisseling? Dit zal ertoe leiden dat de beugelbehandeling per patient zo kort mogelijk en doeltreffend in de toekomst is en tijdig de juiste verzekering gekozen kan worden.

Een beugel is er niet alleen voor mooie en rechte tanden, maar vooral voor de verdere gezondheid. Door een beugelbehandeling komen de tanden en kiezen recht te staan, waardoor ze weer goed op elkaar passen, en ook in het melkgebit. Hierdoor kunnen kinderen hun gebit beter poetsen en dus fris, gaaf en gezond houden. Ook krijgt u natuurlijk uitleg over de groei van het gebit van uw kind. Uiteraard zijn oudere patienten met een beugel voor een gratis second opinie van harte welkom!

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website, vrijblijvend langskomen
of telefonisch contact met ons opnemen via 0299 – 350 414.