Bleken

Mooi wit zonder poespas

Een stralend witte lach. Wie wil dat nou niet? Mooie witte tanden zijn populair en het aanbod om ze te krijgen is enorm. Toch zijn er veel onveilige bleekprocessen die schade aan uw gebit en mond kunnen brengen. Bleken is zeer wel mogelijk. Hiervoor wordt u verwezen naar Marina Clinic. Daar wordt gewerkt met de meest betrouwbare en professionele bleekmethode.

Tanden bleken: een stralend witte lach met een bleekbehandeling van Marina Clinic

Een stralend witte lach. Wie wil dat nou niet? Met een bleekbehandeling van Marina Clinic krijgt u die mooie witte tanden terug. Dat begint met een grondige reiniging; uw gebit wordt ontdaan van jarenlange vervuiling als gevolg van kleurstoffen in uw voeding. Daarna behandelen we uw tanden met een eersteklas bleekproduct dat niet schadelijk is voor uw gebit of uw gezondheid. Kortom; we bleken snel, mooi én veilig.

Bij Marina Clinic bent u in goede en bovenal veilige handen!
Mooie witte tanden zijn populair en het aanbod om ze te krijgen is enorm. Nog steeds zijn er veel onveilige bleekprocessen op de markt. Bij Marina Clinic werken we met de meest betrouwbare methodes en de bleekproducten worden uitsluitend door tandheelkundige professionals aangebracht. Voorkom een teleurstellend resultaat of schade aan uw gebit; laat uw tanden bleken door Marina Clinic, dé ervaren bleekspecialist in de regio.

Té wit is niet mooi
De mate van verkleuring zal per persoon verschillen. Het bleken van tanden is dus een op maat gesneden procedure en per persoon anders. Marina Clinic kijkt niet alleen naar de uiteindelijke kleur van het gebit. Het totaalplaatje is het belangrijkste; de tanden moeten qua kleur wel mooi bij het gezicht en lippen blijven passen. Té wit is niet mooi en geeft een onnatuurlijke look. Bij Marina Clinic vinden we voor u precies de juiste tint.

Wat kost tanden bleken?
Er zijn meerdere manieren om uw tanden te bleken. U kunt bij Marina Clinic een afspraak maken voor een eerste consult. Tijdens dit gesprek krijgt u alle benodigde informatie rondom het bleken van uw gebit, inclusief de kosten van de voor u meest geschikte methode.

Let op! Eerder geplaatste kronen en witte vullingen worden niet meegekleurd. Deze zijn qua kleur reeds afgestemd op uw vorige tandkleur. Voorafgaand aan de behandeling onderzoekt Marina Clinic of uw gebit geschikt is voor een bleekbehandeling.

Bleken bij Marina Clinic

Behandeling met eersteklas bleekproduct
Niet schadelijk voor uw gebit of uw gezondheid
Inclusief grondige reiniging
Dé ervaren bleekspecialist in de regio
Al vanaf € 225 euro!
Kijk ook op http://marinaclinic.nl/duo-bleekbehandeling/

Maak nu een afspraak

Maak direct een vrijblijvende afspraak.

Contact

Resultaten